Kişi önce oyununuza giriyor.
f2 den bir site linki yazıyor.
ve nasıl yapıyorsa oyunda ki herkesin ekranına hata geliyor ve sizi oyundan atıyor.
Bunun Sonrasında Eqer merak edip de yazdığı linke bakarsanız Açılan sayfanın titlesinde (başlığında) WarRock.NET Promotion M60 Retail Free Yazıyor. Sizde Bedava m60 RetaiL diye Warrockun Resmi Sayfası Zannettiqiniz Bu Siteye Şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Sonrasında GizLi sorunuzu ve yanıtınızı yazmanız isteniyor.. Sonrasında Hesabınız eLinizden Gidiyor! Hani Herkesin biLdiği Fake MaiL gibi Fake WarRock !
Hata Resmi
Lütfen SiteLerin iSimLerine dikkat edin! Aynı Zamanda Size geLen mail isimlerine de.
iSim benzerLiğiyLe Sizi KandırmaSınLar!
Kimse kimSeye Hayrına Bedava birşey vermez. heLe heLe Tanımadığınız SanaLdan biri aSLa Vermez!
Kendinizi Uyanık Sanıp TuzakLara Düşmeyin..
Ve Eğer RetaiL Alıcaksanız Size Güvenebileceğiniz ve Hemen hemen herkesin bildiği adresi vereyim
chaos41 arkadasımla bende aynı odadaydım ve dedıklerı dogru oda da bulunan 8 kısıde aynı hata ile karsılastı lutfen herkes bu konuda duyarlı olsun.....
Evet Arkadaşlar Bende EMRAH'a Katılıyorum...Sözü Geçen Olay 04:30 Çivarında Birlikte Bloc Haritasındaydık...Dallamanın biri (HACKER) Odamıza Girdi ve geldiği ilk round ' ta odaya F2 İle bir sitenin adresini yazdı ve hemen ekranda o dalga çıktı hepimizi oyundan masaüstüne attı...
Bizlere hazırlamış olduğu bu uyarı içinde teşekkürlerimi sunuyorum...
Çok TeşekkürLeR Ama Ben asLa Şifremi Falan giRMezdim knight online oynarkende böle siteler vardı +8 raptor falan vericem diye ama genede çok sagoL.