Evet arkadaşlar tam olarak ticket atamadı METİN henüz tatilde olduğu için...konu daha önce açıldımı bilmiyorum bu metinin 3. charı ve yine aynı olay...k2 network şirketine demediğimiz etmediğimiz laf yapmadığımız şey kalmadı fakat hala bu sorun devam etmekte...metin'de bunun örneği...Metin'in Warrock'a ödediği miktarı bir ben bilirim bir de metin...o paralarla ben 1yıl geçinirim açıkçası Gerçekten çok üzüldüm böyle birşeyin yaşanmasına...Umarım baştan başlamassın Metin...
Lütfen, bir araya gelip şu oyuna 1-2 gün girmeyelim...Event roomlarına girmeyelim...Rica ediyorum...Böyle şeyleri yapmassak eğer,bu banlanan charlar banlanan charlardan ziyade o charların belirli bi yere gelebilmesindeki emek ve ödemiş olduğunuz para gördüğünüz gibi boşa gidiyor...
GEÇMİŞ OLSUN METİN...UMARIM ATACAĞIN TİCKETİN CEVABINI + YÖNDE ALIRSIN...
Metin'le her yolu deneyeceğiz o charın açılması için ortağını tanıyorum...tanıyorum derken oyundaki nickini ve ismini biliyorum...Oyun nicki:c00lt4nq ismi FURKAN, onun illegal birşey yapacağını sanmıyorum ama kimin ne yapacağı belli olmuyor işte... Eğer xkuscuux açılmazsa K2 firmasınının adını kirletmek için hertürlü şeyi yaparım...RİCA EDİYORUM;
1-2 gün oyuna girmeyin,event odalarına girmeyin, eğer sesimizi çıkarmassak bu böyle devam edecek...şimdi arkadaşınızın emeği ve parası gitti, ya sizin de giderse??
(En son düzenleme: 16-08-2008 11:06:02 AM MrP4in.)
bence siz banlanma olaylarıı paronaya haline getirdiniz hiç kimse sebepsiz yere banlanmaz
hack yapmadınmı küfür etmişindir küfür etmedinmi bilgisayarında virüs vardır odamı yok torajan vardır yani hiç kimse sebepsiz yere banlanmıyor
(En son düzenleme: 16-08-2008 11:09:51 AM Dr.Husky.)
Dr.Husky demiş kibence siz banlanma olaylarıı paronaya haline getirdiniz hiç kimse sebepsiz yere banlanmaz
hack yapmadınmı küfür etmişindir küfür etmedinmi bilgisayarında virüs vardır odamı yok torajan vardır yani hiç kimse sebepsiz yere banlanmıyor
Kardeşim, sen bu olayları yaşamamışsın ki hiçbir şey bilmeden yorum yapıyorsun...xkuscuux,doruksss en az 2 tane charımız banlandı durduk yere..biz bu oyuna arkadaşlığımızla bağlandık....KENDİ SERVERİMİZDE kendi serverimizi bırak başka serverde bile bir kere hack açmakla uğraşmadık...Bilgisayarlarımızda bir tek WARROCK vardı bizim... istiyorsan sana ss'ler atayım önceden...Bir gün senin başına geldiği zaman bizde geçmiş olsun demeyi bırakıp sen hack açmıssındır deyip suçlarız ok... sağol yorumun için, gerçekten çok aydınlattın bizi...
(En son düzenleme: 16-08-2008 11:15:44 AM MrP4in.)